Bemutatkozás Eger

A LÉDEM 2000 KFT. EGER gyártás divíziója 2003. évben került a LÉDEM csoport tagjai közé. Korábban BERVA Rt. néven volt ismert, melynek 70%-os tulajdonrészét  a LÉDEM 2000 KFT. felvásárolta. Az újrakezdéskor a Tulajdonos jelentős tőkeinjekcióval segítette a leromlott állapotú épületek, üzemrészek és gépek helyreállítását.

Főépület

 

A hatékonyabb munkavégzés érdekében több fémmegmunkáló központ és műanyag fröccsöntő gép került beszerzésre.Az üzemegység elsődlegesen saját maga által előállított termékek kereskedelmével, illetve különböző fém – esztergált és mart, valamint műanyag alkatrészek közvetlen beszállításával foglalkozik. 


Extruder

A divízió összesen mintegy 3000 m2 területen végzi a tevékenységét. A terület három jól elkülönített főbb részre osztható. A műanyaggyártás, mágnes összeszerelés külön épületben helyezkedik el.

ENGEL

 

 

ENGEL

 

Műanyag fröccsöntőgép paraméterek

FRÖCSIGÉPEK

Az épület mögött került kialakításra a CNC megmunkáló csarnok. A különböző pneumatikus csatlakozók, gázrugók, forgatóhengeres ajtóműködtetők gyártása illetve összeszerelése a harmadik csarnokban található. A divízió a LÉDEM 2000 KFT. tulajdonában van, ellenben mind szervezetileg, mind pedig hatáskörileg külön üzemel.

©2009-2010 Tandofer Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.
www.tandofer.hu